27

Formula

77

Muka Surat

2

Penulis

5

Video Rakaman

2

Free GIft

Kongsikannya

Sesuai Ke Ebook Ini

Ebook ini sesuai untuk anda dan menerangkan formula 27 Teknik Asas Dalam Menghasilkan Storytelling Berpengaruhdi mana ebook ini berkongsi cara bagaimana untuk menghasilkan cerita terutama di media sosial yang boleh membuat orang membeli barang atau servis kita. Ia lebih kepada menulis cerita yang boleh menjual.

Cuba lihat tajuk tajuknya.

Kelebihan ebook ini.

Yang bagusnya, penerangan dalam ebook ini mudah difahami dan diterangkan secara santai, penulis juga memberikan contoh-contoh mudah untuk boleh terus amalkan ilmu tersebut. Mudah untuk anda faham. Serius mudah!

Anda Sesuai?

SO siapa Yang Sesuai Baca ebook ini

Peniaga Ecommerce

Inilah peluang

Untuk memahami cara bagaimana anda mahu membina ayat ayat yang berkualiti bagi membina personal branding dan jenama dengan baik sekali. Ilmu ini ilmu istimewa untuk anda hari ini.

Leader Agent

Bina Agent

Sungguh terang betapa pentingnya anda semua mula membina team agent yang lebih mudah menjual dengaan perkataan perkataan berbentuk cerita.

Trainer

Pendidik Storyteller

Cerita adalah satu kompenan ytama bagaimana pendidik diterima dan mudah dipercayai, gunakanlah strategi bercerita supaya semua cerita itu bina kredibiliti dan kepercayaan yang tinggi.

Dropship

DROPSHIP EXPERT

Sedarkan para prospek anda dengan penulisan yang membuatkan mereka ternanti-nanti utnuk anda mula bercerita. Ceritakan dan bina prospek dengan ramai.

Owner Syarikat

OWNER AWESOME

Mula dengan cerita, senang diingati dan mudah diingati, cakap sahaja perkara yang beremosi mereka yang membaca mudah merasai. Tunjukkan penat jerih dengan bercerita.

PEMULA BIsnes

PEMULA BISNES

Inilah cerita, bila ada konsep cerita dalam berniaga, ornag akan kenal kita dengan cepat dan prospek mudah membeli dengan bercerita. Kuasai teknik ini kerana ia satu dari marketing luar biasa

Kongsikannya

2 Free Gift

InshAllah bagi memudahkan anda kami sediakan 2 free gift yang menguntungkan, free gift ini berbentuk video rakaman dan ebook tambahan.

Free Gift Pertama

Sebuah ebook yang ada 99 muka surat akan berikan input tambahan dari ebook 27 formula diatas, pastinya satu free gift untuk anda membina pengetahuan yang lebih baik lagi dan lagi.

Free Gift Kedua

Anda dibekalkan video rakaman berkenaan ebook 27 formula storytelling yang di kupaskan oleh Tuan Izan dari Penulis Tuan Surya Sufie lebih mendalaman dan lebih padat pengisiannya. 

Kongsikannya

Soalan Yang Biasa Ditanyakan

Ianya dalam bentuk ebook dan video. Sungguh mudah untuk metelaahnya kerana ianya satu pakej bimbingan cara teori dan praktikal terus.

Ianya bukan dibina untuk orang expert sahaja, ianya sesuai untuk anda yang belum mahir menulis.

Ianya menggunakan satu landing page download dan satu group facebook untuk rakaman.

Boleh bertanya dalam group yang disediakan. Selalulah keep anda touch dengan kami melalui emel.

InshAllah boleh dipulangkan jika tidak bermanfaat.

Semoga dengan izin Allah, ebook ini sedikit sebanyak dapat membantu kawan-kawan untuk menghasilkan cerita atau story yang menambah nilai dalam hidup orang lain. Fokus kita memang jual barang dan bisnes dan dapat untung, tapi tujuan utama kita adalah membantu orang lain.

Dah bersedia dapatkannya?

Nak dapatkan?

Kini Harga Istimewa ebook ini

Pakej Yang Menguntungkan.

Diskaun 50%

RM74 RM 37
Sekali Bayar Sahaja
  • Ebook 27 Formula Storytelling
  • Ebook New Strategi Copywriting
  • 5 Video Rakaman Fromula Story
  • Group Private Facebook(tm) Support
Sudah 2000 Unit Terjual
Scroll to Top