27 Teknik Storytelling

Ebook ini menerangkan 27 Teknik Asas Dalam Menghasilkan Storytelling Marketingdi mana ebook ini berkongsi cara bagaimana untuk menghasilkan cerita terutama di Facebook yang boleh membuat orang membeli barang atau servis kita. Ia lebih kepada menulis cerita yang boleh menjual.

Ada 77 Muka Surat.

 Dibawah adalah tajuk-tajuk yang ada didalam Ebook ini untuk memandaikan anda menulis dengan baik.

"Menulis dari hati, akan jatuh kehati

Yang bagusnya, penerangan dalam ebook ini mudah difahami dan diterangkan secara santai, penulis juga memberikan contoh-contoh mudah untuk boleh terus amalkan ilmu tersebut.Mudah untuk anda faham. Serius mudah!

So, siapa yang sesuai untuk membaca ebook ini? Ebook ini sangat sesuai untuk para peniaga online yang juga menjual barang di Facebook, sekaligus mengajar bagaimana untuk menghasilkan jualan dengan menulis cerita.

Semoga dengan izin Allah, ebook ini sedikit sebanyak dapat membantu kawan-kawan untuk menghasilkan cerita atau story yang menambah nilai dalam hidup orang lain. Fokus kita memang jual barang dan bisnes dan dapat untung, tapi tujuan utama kita adalah membantu orang lain.   Nanti bila sudah dapat keuntungan itu, kita boleh berkongsi rezeki semakin banyak dan menjaga amalan kita dengan Tuhan. Supaya rezeki kita bertambah berkat.

Tuan, saya berminat dapatkan Ebook Ini

Ebook 27 Teknik Formula Storytelling

Ebook adalah product berbentuk detail ianya bukan buku.

RM90 RM 27
Promo ini akan tamat tidak lama lagi.
  • Dapat 1 unit ebook bermuka surat 77.
  • Bonus exclusif nasihat didalam ebook
Telah terjual lebih 2000 unit
Sale!

New Ebook 27 teknik storytelling

RM90.00 RM27.00

Ebook ini menerangkan 27 Teknik Asas Dalam Menghasilkan Storytelling Marketing, di mana ebook ini berkongsi cara bagaimana untuk menghasilkan cerita terutama di Facebook yang boleh membuat orang membeli barang atau servis kita. Ia lebih kepada menulis cerita yang boleh menjual.

Ebook ini mempunyai 77 muka surat. 

Category: