Mahal, tiada masalah untuk menjualnya.

Formula Close Sales, 90% Pelanggan Cepat Suka Cara Ini.

Harga Pakej Ilmu Ini RM149

Harga asal pakej ini, RM699.

Tahap Ilmu ini

Ianya sesuai untuk beginner hingga expert.

Video Pembelajaran.

Masa pembelajarannya 3 jam 10 minit 3 saat.

Kata-Kata Tenaga Pengajar

Panduan ini saya telah gunakan untuk bisnes servis dan bisnes produk yang mana ianya membuktikan cara penyusunan daripada peringkat bawah hingga peringkat monitoring para prospek dan pelanggan berjalan menggunakan sistem yang kemas.

Tidak perlu kita khuatir kerana panduan ini sememangnya diajar untuk mereka yang baru berniaga hingga peringkat mereka yang telah pakar membuat jualan secara offline atau online. Pastinya ia satu panduan yang buatkan anda menambah ilmu baru.

Dapatkan pakej ini sekarang hanya RM149 sahaja.
Best, dapat ilmu yang padat dan sangat detail. Dalam 3 jam belajar tak berhenti saya fikirkan, kenapa baru jumpa modul yang terbaik ini. Terima kasih Tuan Izan.

Hana Mohd

CEO Produk Digital
Saya dah cuba guna, dulu sales sehari 3 ke 4 ribu sahaja. Sekarang dah break 29k sehari. Produk saya pula buka jenis repeat dengan cepat. Memang luar biasa modul ini.

Tuan Ismail

Marketer & Designer.
Saya takut nak jual mahal, lepas belajar baru faham orang beli lebih mahal bila dia tahu kenapa perlu beli. Tersedar saya bila belajar modul ini.

Puan Azila

Pengurus
Terkejut saya, punyalah detail penerangannya. Jarang orang cerita hal sebenar. Modul ini memang tak selindung - selindung untuk belajar bab closing sales

Hafiz

Copywriter
Syukur betul modul ini memang terbaik, tak sangka ada 6 perkara mudahnya buat sales berkali-kali. Modul ini memang terbaik.

Fathi

Web Designer
Saya dah lama join kelas closing macam-macam, modul ini yang memang buat saya faham kena clossing sales perlukan cara untuk memudahkannya dan buat sales repeat selalu. Terbaik modul ini. Senang faham.

Puan Aizah

Leader Produk
Hari-hari layan prospek dan pelanggan, kali ini jumpa cara senang nak tahu mereka boleh beli atau tidak dalam masa yang singkat. Modul yang memang kemas dan praktikal untuk saya. Bagus modul ilmu ini.

Fina

Admin Sales
Saya ada 40 team sales. Bila saya beli modul ini saya kongsikan ilmu ini dan praktikkan. Memang ajaib. Ia modul yang senang faham dan sesuai untuk team saya gunakan. Jualan saya kini meningkat 53%.

Azahari

Owner
Wow. Modul yang padat dengan isi yang telus. Tiada pusing pusing untuk prospek jadi pelanggan. Yang seronoknya bab nak bagi harga tu. Rupanya senang je jual produk mahal. Best modul.

Idris

Team Sales

Apa Yang Anda Akan Perolehi Dari Pakej Ilmu Ini.

Nombor Topik Pembelajaran
1 Mengetahui asas sebenar kenapa layer harga penting.
2 Tahu Budget berkenaan target sales yang mahu dibina.
3 Platform yang mahu anda gunakan untuk sales.
4 Persediaan bagi diri dan team agent bina sales.
5 Perkara penting analisis dalam bidang sales anda sendiri.
6 Kenali gerak kerja yang berikan kerja kerja sales anda bergerak secara sistematik.
7 6 peranan penting untuk anda ketahui supaya anda senang winning control dalam bidang sales.
8 3 stage skill menjual tanpa menjual yang tersusun caranya serta olahannya.
9 7 tiang utama dalam membuat prospek dan pelanggan anda mahu beli segera tanpa paksa.
10 Formula 3/7 follow up prospek dan pelanggan buatkan mereka rasa selesa.
11 Handling objection dengan pantas dan terpesona.
12 Action role play yang perlu anda lakukan selepas belajar.
13 6 carta penting dalam bina prospek & pelanggan supaya mudah diasingkan.

Anda Perlukan Ilmu Ini Sekiranya Anda Seorang Usahawan.

Usahawan yang mahu ilmu sales menjadi kemas & bersistem.

Usahawan yang mahu tukar cara baru untuk bina sales dengan baik.

Usahawan yang mahu menjual harga mahal dengan mudah.

Faedah Yang Disediakan.

On The Spot

Akses portal pembelajaran ini.

11 Modul

Dari asas ke expert.

3 Video Extra

Khusus untuk agent.

1 Ebook Percuma

Skrip- skrip sales.

Update Selalu

Ilmu ini di update selalu.

Mind Mapping

Ebook Mind Map Percuma

Zamrin

Developer Web
Saya suka follow modul Tuan Izan, kali ini modul yang disediakan sungguh relevan dan straight to the point. Penyampaian yang sungguh berbaloi untuk jual produk mahal. Bagus sangat modul ini untuk semua peringkat usahawan.
+

Khanafi

Director Company
Memang tak terkata apa, modul memang betul-betul buatkan saya rasa senang nak close sales. Sekali guna untuk livestream dan closing sales terus kepada 67% ratenya. Modul yang anda semua jangan lepaskan. Terbaik Tuan Izan.
+

Ustaz Amin

Fb Ads Expert
Saya suka set landing page, kali ini saya belajar bab clossing yang sangat mengujakan saya untuk susun funnel pengiklanan saya dengan baik sekali. Kos per purchase saya makin rendah dan bertambah ROAS saya. Modul yang complete penyampaianya.
+

Munirah

Leader Sales
Saya dan team memang clossing pakej beribu-ribu satu kursus itu, sekarang nampak dah jalan yang short cut. Sales dulu 400k sebulan, sekarang dah naik 600k. Alhamdulillah Tuan Izan bagi modul paling padat
+

Tuan Azhar

Agency Iklan
Memang gila saya dibuatnya, banyak orang mengajar modul sales. Yang ini memang sesuai untuk wasap team dan call calling juga. Memang berbaloi betul modul ini. Tahniah tuan. Hebat.
+

Puan Yeng

CEO Produk Jus
Saya minta team saya belajar modul ini kemudian share pada saya juga. Lepas tahu modul ini. Team saya baru nampak jalan sebenar kenapa harga bukan isu utama dalam clossing. Rupanya cara penyampaian kurang baik. Modul ini selamatkan kerja close sales kami. Team juga makin perform sales mereka.
+

Siapa Tenaga Pengajar Bagi Pakej Ilmu Ini.

Tuan Izan Shafie

Pengalaman saya menjadi seorang salesman, pengusaha franchise dan seorang peniaga online sepenuh masa membuatkan saya dapat meneliti cara sebenar untuk memahami proses jualan dengan baik sekali.

Saya juga di interview oleh media masa seperti TV1, TV3, Tv Alhijrah, juga di interview juga media akhbar seperti Berita Harian, Harian Metro, Sinar Harian, Kosmo, SME News Paper, Utusan Malaysia, The Star dan Mingguan Wanita.

InshAllah terkini saya telah diberikan satu pencapaian terbaik dinukilkan kejayaan saya didalam buku antarabangsa iaitu Successfull People In Malaysia serta terkini saya menjadi penasihat akademi untuk program SKM dan Diploma bagi program kolej Vokasional.

InshAllah ilmu yang disediakan adalah sebuah pengalaman dan taktikal yang saya guna sendiri, baik dalam bidang produk dan servis.

Moga bermanfaat ya.

Pertanyaan Yang Sering Di Tanyakan.

Q & A

Ini kelas, ebook atau video ?

Pakej ini merangkumi video dan ebook. Sesi didalam video ada 2 hala perjalanan pembelajarannya.

Teknik sama ya closing sales ini ?

Pakej ini adalah cara pembawakan terbaru untuk kita tidak digelarkan jurujual. Sebaliknya ia membina rasa selesa dengan prospek & pelanggan

Semua produk digital ini hantar by email ke ?

Pakej ini disediakan didalam sistem pembelajaran kami. Anda diberikan portal pembelajaran yang tersusun. Ada id dan password untuk LOGIN.

Harganya berapa sekarang ?

Pakej ini berbentuk pembelajaran dalam video rakaman dan ebook. Sekarang Ianya hanya RM149 sahaja.

Ada sijil pembelajaran ke ?

Pakej ini diberikan nafas baru, setiap pelajar yang telah habis mengikutinya akan disediakan sijil pembelajaran.

Ada soalan nak tanya dimana?

Pakej ini tersedia sesi soal jawab melalui sistem pembelajaran ( portal ) Anda isi & saya akan menjawabnya kelak.

Lepas belajar ini sales akan naik ke ?

Pakej ini memberikan anda ilmu untuk mengurangkan risiko hanggus dalam pencarian prospek dan memberikan jalan terbaik untuk meningkatkan jualan. 

Ada money back guarante ke?

Pakej ini memang disediakan dengan insurans ilmu. Anda berhak menyatakan sebarang komen dan berikan maklum balas serta menerima money back guarante.

Dapatkan pakej ini sekarang hanya RM149 sahaja.

Usah lalui ilmu clossing sales yang sama seperti anda jumpa dipasaran hari ini. Pakej ilmu yang saya berikan ini akan berikan anda kesedaran. Menjual bukan kerana emosi tetapi kerana, dua pihak yang sedang berurusan merasa selesa dan kekal berhubung bukan sekali tetapi berulangkali melakukan sistem jual beli. Saya yakin dengan ilmu yang disediakan ini anda pasti akan berubah persepsi menjual tanpa menjual.

Tuan Izan Shafie
DISCLAIMER

Nota Penting: Saya sebagai seorang usahawan internet melalui produk digital telah membina pengalaman yang banyak untuk memajukan diri dan syarikat. Semua bentuk testimoni yang disediakan adalah dari perjalanan tanpa henti untuk konsisten dalam melakukannya. Keputusannya berdasarkan bentuk usaha yang anda lakukan.

Important Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.

 

Scroll to Top