Strategi Lengkap Bina Retargetting Copywriting Storytelling Berpengaruh

Yang seronoknya apabila sudah mengajar lebih 30 ribu pelajar baik di online atau pun secara offline. Saya teringat kisah saya bermula dan setelah itu mendapatkan pengalaman dalam mengajar student universiti dan kolej, syarikat syarikat gergasi di Malaysia, Usahawan Melayu, Usahawan Chinese dan India. Barulah saya fahami,

Semua orang suka membaca, sama ada kita rajin bercerita atau tidak sahaja, yakinlah dengan cerita anda boleh membina segala pengalaman pengalaman unik dimana ia sendiri membina para pembaca yang membacanya merasai seperti dirinya sedang membaca sesuatu yang kena pada dirinya sendiri. Melalui cerita segala emosi mudah di apply dan mudah di berikan sentuhan jiwa. InshAllah.

Alhamdulillah pakej buku storytelling ini juga adalah cetusan dari pengalaman saya sendiri dalam membangunkan individu individu yang sentiasa mahukan penulisan mereka menjadi terbaik. Akhirnya dan kini barulah saya terbitkan Pakej Lengkap Buku Storytelling yang saya rasa ini adalah yang pertama seumpamnya bagi saya paling terbaik disediakan berbanding orang lain. Lihatlah gambar gambar kenanggan bersama pelajar pelajar yang pernah di tunjuk ajar

Jom saya kongsikan dan lihatlah gambar gambar kenanggan bersama pelajar pelajar yang pernah di tunjuk ajar.

Saya juga diberikan tanggungjawab menyebarkan ilmu ilmu copywriting didalam "Akhbar Tempatan Malaysia". Menjadi seorang penulis di ruangan bisnes akhbar tempatan Harian Metro akhbar malaysia,ia seolah olah menjadikan sumber perkongsian ini sangat berharga dan saya sedia maklum bahawa artikel artikel saya tulis itu diedarkan lebih 4 juta pembaca di Malaysia.

Ya Allah. Rasa Syukur Alhamdulillah yang tak terhingga kepada MU. Saya berikan dua gambar sahaja. Artikel artikel penulisan saya di Akhabr Harian Metro. Selebihnya anda boleh google saya di Tinta BIz Copywrtiing Storytelling

Alhamdulillah sepanjang menjadi usahawan di online, saya juga syukur kerana menjadi icon icon terbaik untuk media television dan media akhbar serta media usahawan memilih saya di interview akan kejayaan dalam membina bisnes baik produk dan servis yang saya tawarkan. Free semuanya. Kalau biasa nak masuk semua medium media ini dalam puluhan ribu hingga ratusan ribu juga. Betul kan?

Saya nak anda perhatikan 8 perkara yang saya sediakan dalam pakej lengkap pembelajaran copywriting storytelling khas buat anda yang (inshAllah) sekiranya atau sememangnya anda mahu menjadikan prospek anda mudah dikawal hingga menjadi pelanggan setia dan apabila mereka menjadi pelanggan setia, pasti mereka boleh berulangkali beli dan beli lagi. Suka kan kalau begini?

Ebook Storytelling.

Ebook ini telah berusia 4 tahun dipasaran. Alhamdulillah sudah berpuluh ribu pelajar memilikinya. Berbahasa santai dan mudah difahami.
Since 2015

Video 29 minit

Mengupaskan copywriting berkualiti tinggi. Video rakaman group coaching ini memberikan gambaran penting bagaimana menulis copywriting yang akan dibaca dan di nilai hingga baik. Keturunan pembaca akan follow anda sampai bila bila.

VIDEO BRAND ST

Lebih 60 minit kupasan membina Storytelling For Branding untuk anda pelajari. Kerana melalui storytelling for branding ini anda akan membina kelompok pembaca “Berduit”. 

VIDEO EXTRA KELAS

Lebih 60 minit extra kupasan berkenaan Storytelling Fast Selling bagi membina pembaca yang berulangkali membeli dengan anda. 

Kelas Online Telegram

Kelas selama dua hari. Hari pertama, 2 ke 3 jam pembelajaran dua hala bersama team kami. Mengupaskan spontan penulisan storytelling. hari kedua. Ada sesi Q & A disediakan. Best sangat.

Jumpa Face To Face

Setiap minggu, hari Jumaat anda boleh berjumpa dengan saya selama 4 jam. Kita diagnos copywriting anda dan berikan ilmu taktikal Storytelling. Selepas berjumpa pasti anda akan melihat perubahan besar dalam penulisan anda bercerita dengan baiknya. Pengalaman saya pasti anda impikan yang terbaik.

107 contoh Storytelling

Hasil dari penulisan sendiri dan penulisan  3500 pelajar dalam group istimewa telah menjadikan contoh contoh storytelling yang bernilai dan masih boleh diolah dan dijadikan storytelling berkualiti. Contoh ini supaya anda senang untuk adjust dan mengikut kesesuain anda. Best kan.

Buku Storytelling

1st diMalaysia penerbitan buku storytelling yang dikupas dan diberikan nafas baru isi kandungannya dari ebook storytelling. Isinya lebih berkualiti tinggi dan ianya sangat sesuai bagi semua pembaca yang bermula menggunakan tulisan dalam menjual. Menjual dengan cerita adalah satu teknik halus yang boleh menghasilkan kepercayaan dan kredibiliti bagi si penulis. 

Apa kata pelajar kami?

Saya belajar menulis ayat iklan dengan Tuan Izan yang mana ianya senang difahami oleh pembaca atau prospek saya. Saya apply beberapa teknik sahaja. Belum guna semua teknik. Itu pun sudah berhasil jualan dengan baik. Seluruh team produk saya sudah saya war warkan belajar ilmu copywriting storytelling dari Tuan Izan sendiri
Mar Ziana
Founder Produk Kecantikan Brand Dimar
Sebagai seorang trainer dan founder bagi produk kasut "ijmal". Untuk memahami ayat iklan yang sasarannya adalah perempuan. Saya beroleh ilmu yang baik dari Tuan Izan iaitu mengenai susunan dan taktik cara menulis ayat iklan dengan berkesan. Saya juga pelajari menggunakan ayat yang positif dalam penjualan adalah satu teknik evergreen dan disukai ramai pembaca. Tuan Izan mengajar saya erti realiti menghargai pembaca pembaca ayat iklan kita.
Burhanuddin
Founder Produk Kasut Brand Ijmal
Saya sebagai seorang consultant akaun. Bab kira kira bagaimana duit nak masuk keluar saya faham sangat. Bila nak menulis ayat iklan saya kena kira kira mana yang terbaik. Melalui Copywriting Storytelling dari Tuan Izan, Kak Zu terus terang katakan ianya satu teknik dan taktik yang berkesan bagi semua peniaga peniaga termasuk Kak Zu sendiri. Baru nampak jalan sebenar bagaimana mudahnya nak bina copywriting storytelling dan cara terbaik untuk pasarkan produk Kak Zu. Ilmu Copywriting Storytelling Tuan Izan Simple Tapi Power.
Mar Ziana
CEO Consultant Accounting
Cuba Anda Amati Harga Asal yang sebenarnya kami tidak mahu anda memilih harga seperti dibawah. Lihat dibawah website ini kami berikan tawaran hari ini yang menguntungkan. Percayalah.

Bayangkan Harga Asal Kami

Soalan-soalan yang kerap ditanya.

Sememangnya teknik bercerita ini adalah satu teknik yang boleh di gunakan semua medium online. Penting anda hadam apa yang kami sampaikan dan amalkan.

Tiada group support khas. Buat masa ini kami sediakan platform soalan jawap melalui borang yang disediakan. 

Selepas kelas face to face diberikan, anda nak jumpa saya secara personal untuk mantapkan lagi penulis. Saya akan berikan pakej bayaran sesi per jam coaching tersebut.

Usah anda khuatir kerana kami akan buat sesi live video ketika kelas berlangsung. Tidak diberikan live jika ia melibatkan setting fb ads dan ig ads.

Tak perlu, PM admin untuk dapatkan semula dan kami akan send ke email semula.
Hanya Buku Fizikal sahaja ada kos tersendiri.

Produk yang berbentuk fizikal akan dihantar kerumah anda, bagi video akan di hantar melalui emel. Untuk kelas kami akan masukkan dalam group.

Kelas online dibenarkan mengulang sebanyak tiga kali. Selebihnya perlu bayar yuran kelas RM30 sahaja.

Orang macam awaklah paling bagus grab pakej ini. Sebab bila bermula dengan ilmu yang betul pasti anda akan dapat result yang terbaik.

Money Back Guarantee disediakan bagi mereka yang telah membaca, mendengar dan berjumpa face to face masih tidak berikan hasil.

Kami ada sediakan borang pertanyaan. Anda cuma isikan borang tersebut dan boleh bertanya kami. Kami akan balas dalam masa 24 jam. Jika hari cuti kami akan reply hari berkerja.

Postage akan ditanggung sekali dalam pembelian produk ini. Anda hanya nantikan sahaja produk sampai ditangan nanti. 🙂

1
Naskah yang telah di tempah.
1
Baki tempahan

Anda boleh bezakan harga asal dengan harga tawaran hari ini yang diberikan.

Saya akan turunkan penjimatan hingga RM950. sungguh jimat harga asal di tolak RM950.

Tawaran Terhad Untuk Anda Sekarang

RM169

Buku Storytelling

Ebook Storytelling

Jumpa Face To Face

Video 29 Minit Group Coaching

Video 60 minit Extra Storytelling

Kelas Storytelling Online Telegram

Telegram Bot 107 Contoh Storytelling

Video 60 minit Storytelling For Branding