Kenapa saya bina tiga kelas serentak.Supaya anda faham bagaimana mahu bina. Marketing, sales dan retargetting database. Faham ya?

1. Pembelajaran copywriting storytelling adalah satu pembelajaran yang memberikan anda impak dalam mengenal pasti kekuattan dalam membina persepsi bagi menarik minat prospek hadir.

2. Bagi bahagian closing pula ianya sesuatu yang penilaian besar dalam syarikat. Kerana sales itu adalah nadi kepada dua perkara diatas. Bahagian bawa prospek dan follow up pelanggan.

3. Follow up pula adalah melambangkan servis dan brand kualiti untuk syarikat anda makin lama makin maju dalam penyusunan pelanggan berulangkali membeli.

Tiga kelas online ini di bentuk melalui pengalaman kami yang telah mengajar lebih 30 ribu pelajar dalam semua sektor jualan. Baik online atau offline. Servis atau produk.

Saya & team kami hanya mahu anda lihat dengan baik peluang ini dan jangan sia siakannya. lihatlah feedback mereka yang telah hadir ke kelas online telegram kami dibawah ini.

Ilmu yang padat dan mantap. Tak sia sia habiskan duit untuk belajar.
ianya kelas yang mudah faham, ringkas, tersusun, ada contoh, Copywriting yang tepat untuk tambah followers di Facebook & Cikgu mengajar dan mudah bersembang.
Teruja saya dibuatnya. Tak terfikir cara ilmu diberikan sangat rare.
58763468_2165937366835721_5205990958420270879_n.jpg
Lepas Belajar Sales Saya Meningkat.
Sangat simple, Isi pembelajaran cantik, Belajar online, walaupun saya yang jauh pun senang belajar. 
59631134_463666204378013_142771490054406125_n.jpg
Kelas Awesome & Supportive

PERCUMA bagi anda yang mendaftar Kelas Online Kami Bermula hari ini.
Tiga Produk dibawah ini. Sangat bagus digunakan selalu bagi memantapkan penulisan. Extra update 5 June 2020 ada 2 video percuma berdurasi 2 jam lebih di bekalkan sekali. 

Software yang sangat menarik digunakan, sehingga anda sendiri terkejut melihat ratusan hingga ribuan jenis ayat iklan sekelip mata.
Ebook yang menerangkan bagaimana untuk mengorak langkah dalam menyusun taktik wajib bina penulisan.
Ebook 15 rahsia Penulisan yang bersistem hingga anda pandai menulis dengan baik.
Video kupasan lebih 1 Jam disediakan untuk anda fahami ilmu Keturunan storyteling yang anda bina di pasaran perniagaan.
Bagaimana nak fahami menulis storytelling dan menyimpan database orang yang sering membaca penulisan kita saban hari. Video ini juga lebih 1 jam.

Lihat semula ada 6 perkara kami sediakan dalam satu harga yang menarik dan berbaloi. EXTRA 2 Video LIVE COACHING istimewa untuk anda hari ini sahaja.

silakan dapatkan harga terbaik untuk hari ini.
Kemungkinan harga akan berubah dalam masa terdekat ini selepas waktu dibawah ini tamat

Minit
Saat

Hari ini

RM497
RM 60
00
untuk 6 produk sekali
  • Silakan Klik Button Hijau Dibawah ini
Terlaris

semua kelas akan diberitahu dengan anda melalui wasap oleh team berkenaan tarikh dan masanya.

 

Akademi Guru Niaga (AGN) adalah satu dari beribu syarikat yang menyediakan platform membijakkan usahawan bermula berniaga dengan berILMU. 

Kejayaan AGN menerusi pelbagai bantuan yang diberikan membuatkan kami sudah 5 tahun konsisten menjalankan kelas online yang paling menjimatkan dan menguntungkan para pelajar.

Moga kalian dipilih untuk menjadi ahli pelajar kami. InshAllah Amin.