MAHUKAH ANDA MEMBACA SEMUA EBOOK EBOOK SAYA?

EBook Pertama

Antara ebook saya yang paling banyak terjual ialah ebook 480 ayat ayat call to action. Yang mana dalam ebook ini saya dedahkan ayat yang memujuk prospek dan pelanggan segera bertindak dengan cepat untuk urusan jual beli. Ebook ini mempunyai 400 muka surat dan ianya terkandung 480 point bina ayat power untuk pujuk prospek & pelanggan.

EBook Pertama

Ebook kedua saya yang paling laris ialah berkenaan copywriting storytelling (bercerita). Didalam ebook ini saya kupaskan 8 bab mengenai cara bina copywriting storytelling, memahami cara bina storytelling, key utama bina storytelling yang power, contoh storytelling yang menarik perhatian pembaca, cara storytelling memanipulasi akal fikiran pembaca dan paling best sekali strategi menggunakan storytelling ini sudah di akui oleh penulis content iklan antara bangsa.
Dengan menggunakan storytelling ianya mudah dihadam dan di ingati.

Ebook ketiga saya ialah melalui pengalaman diri membina sistem ejen dalam masa enam bulan. Dari bulan pertama saya berjaya mengumpul agent dan dalam masa enam bulan saya berjaya lahirkan enam stokis yang mampu memberikan pulangan pendapatan pasif RM8000- RM15000 sebulan. 


Didalam Ebook Copywriting sistem agent ia sebenarnya strategi saya menguatkan team dan membuat jualan menggunakan pltfrom percuma yang ada di fesbuk dan IG. Alhamdulillah terhasillah ebook ini. 

Ebook keempat terjadi apabila saya buat kelas tentang bagaimana untuk membina copywriting yang membuatkan orang lain mudah share kepada orang lain. Ya. Saya panggil ianya Copywriting Info. Copywriting info adalah satu teknik yang sangat bagus digunakan bagi tujuan membina personal branding dan membina kelompok pelanggan yang targeted.

Dalam ebook copywriting info juga bukan sekadar teori ianya juga ada praktikal dan contoh supaya anda senang faham akan pembinaannya. 

Ebook kelima saya ialah satu usaha saya membangunkan golongan yang boleh menulis setiap hari lebih dari tiga posting di ruangan media sosial. Saya yakin dengan 60 idea yang saya sediakan dalam Ebook Tulislah akan membantu anda semua pandai menulis dan bijak mengatur tulis hingga beroleh jualan yang banyak. 

Menulis bukan susah yang susah ialah idea yang nak ditulis, ebook tulislah jawapan bagi mereka yang mahukan variasi dalam penulisan.

Ebook kenam saya menceritakan perihal prospek dan kustomer yang membuatkan anda mudah menjual kepada mereka, jauhi stress jauhi jurang negatif anda prospek dan pelanggan. Dalam ebook ini didedahkan identiti atau perangai mereka (prospek & pelanggan) supaya kita jadi lebih bijak dari mereka. 

Ebook ini bukan tulisan biasa saya tuliskan ini berdasarkan pengalaman saya menjadi salesman sebelum ini hampir 6 tahun. Ilmu inilah yang bila kita belajar terus otamatik propek atau pelanggan mengatakan “Pandai awak pujuk ya”. 

Ebook Terakhir sekali ialah berkaitan ayat spontan yang saya gunakan apabila orang memberi rejection bagi membuat belian. Yes. Bukan senang nak layan orang yang beri banyak alasan ketika tidak mahu membeli. Ada saja alasan mereka untuk larikan diri. 

Apa yang saya berikan ialah contoh dan ayat yang memujuk cara halus dan tidak nampak ada paksaan didalamnya. Membaca ebook ini akan dilabelkan anda sebagai “Mulut Manis”. 

Siapa Penulis Ebook & Pengasas Kelas Online Telegram?

tuan izan shafie
Saya Tuan Izan Shafie sebagai penulis dan pengasas kesemua program dan ebook yang disediakan ini telah melakukan uji kaji dan menjalankan perniagaan menggunakan semua ilmu yang saya kongsikan kepada anda ini. Alhamdulillah ianya memberikan perbagai kelebihan untuk saya menjalankan perniagaan dari fasa pembukaan hinggalah kini capai ke fasa growing. Kini kami yakin setiap apa yang disampaikan didalam ebook dan kelas online telegram telah membantu lebih dari ratusan ribu para pelajar saya di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura. Alhamdulillah
 

Tuan Izan Shafie

Pendakwah, penulis & Usahawan

Cuba bayangkan harga asal semuanya ebook ebook diatas.

RM150 + RM60 + RM60 + RM120 +RM60 + RM50 +RM90 = RM590

Mahukah anda saya berikan 4 kelas online telegram PERCUMA.

KELAS ONLINE TELEGRAM PERCUMA ini BERHARGA

RM60 + RM60 + RM60 + RM90 = RM270

Mahu lagikah anda saya berikan PERCUMA kelas LIVE Tuan Izan.

KELAS ONLINE LIVE TUAN IZAN PERCUMA ini BERHARGA

RM450

EXTRA PERCUMA masuk group 10 ribu pelajar pelajar lain.

Group 10 ribu pelajar ini diberikan PERCUMA yang BERHARGA

RM550

Tuan, saya nak pakej ini....

Jaminan Wang Dikembalikan apabila anda telah membaca seluruh ebook dan belajar dalam kelas online telegram tidak beroleh apa apa manfaat . Kami akan pulangkan semula wang anda.

:
:
:

Tawaran Bagi Pakej Baru Ini

Rujuk baki masa yang tertinggal diatas itu ya sahabat.

  • Anda dapat 7 ebook bab copywriting, sales & follow up
  • Anda dapat kelas online copywriting, sales & follow up
  • Anda dapat kelas online telegram bot + ebook + video
  • Anda dapat sesi live bersama tuan izan selama 2 jam
  • Anda dapat group fb private #akademiguruniaga
RM 139 00
Semua produk didalam pakej ini dalam bentuk digital, live confrence dan ianya bersifat digital support.
Sale!

petis

RM299.00 RM139.00

Pakej ini merangkumi 7 buah ebook, 4 kelas online telegram, 1 kelas live, 1 group 10k pelajar.

Category: