Best, dapat ilmu yang padat dan sangat detail. Dalam 3 jam belajar tak berhenti saya fikirkan, kenapa baru jumpa modul yang terbaik ini. Terima kasih Tuan Izan.

Hana Mohd

CEO Produk Digital
Saya dah cuba guna, dulu sales sehari 3 ke 4 ribu sahaja. Sekarang dah break 29k sehari. Produk saya pula buka jenis repeat dengan cepat. Memang luar biasa modul ini.

Tuan Ismail

Marketer & Designer.
Saya takut nak jual mahal, lepas belajar baru faham orang beli lebih mahal bila dia tahu kenapa perlu beli. Tersedar saya bila belajar modul ini.

Puan Azila

Pengurus
Terkejut saya, punyalah detail penerangannya. Jarang orang cerita hal sebenar. Modul ini memang tak selindung - selindung untuk belajar bab closing sales

Hafiz

Copywriter
Syukur betul modul ini memang terbaik, tak sangka ada 6 perkara mudahnya buat sales berkali-kali. Modul ini memang terbaik.

Fathi

Web Designer
Saya dah lama join kelas closing macam-macam, modul ini yang memang buat saya faham kena clossing sales perlukan cara untuk memudahkannya dan buat sales repeat selalu. Terbaik modul ini. Senang faham.

Puan Aizah

Leader Produk
Hari-hari layan prospek dan pelanggan, kali ini jumpa cara senang nak tahu mereka boleh beli atau tidak dalam masa yang singkat. Modul yang memang kemas dan praktikal untuk saya. Bagus modul ilmu ini.

Fina

Admin Sales
Saya ada 40 team sales. Bila saya beli modul ini saya kongsikan ilmu ini dan praktikkan. Memang ajaib. Ia modul yang senang faham dan sesuai untuk team saya gunakan. Jualan saya kini meningkat 53%.

Azahari

Owner
Wow. Modul yang padat dengan isi yang telus. Tiada pusing pusing untuk prospek jadi pelanggan. Yang seronoknya bab nak bagi harga tu. Rupanya senang je jual produk mahal. Best modul.

Idris

Team Sales
Scroll to Top