Zamrin

Developer Web
Saya suka follow modul Tuan Izan, kali ini modul yang disediakan sungguh relevan dan straight to the point. Penyampaian yang sungguh berbaloi untuk jual produk mahal. Bagus sangat modul ini untuk semua peringkat usahawan.
+

Khanafi

Director Company
Memang tak terkata apa, modul memang betul-betul buatkan saya rasa senang nak close sales. Sekali guna untuk livestream dan closing sales terus kepada 67% ratenya. Modul yang anda semua jangan lepaskan. Terbaik Tuan Izan.
+

Ustaz Amin

Fb Ads Expert
Saya suka set landing page, kali ini saya belajar bab clossing yang sangat mengujakan saya untuk susun funnel pengiklanan saya dengan baik sekali. Kos per purchase saya makin rendah dan bertambah ROAS saya. Modul yang complete penyampaianya.
+

Munirah

Leader Sales
Saya dan team memang clossing pakej beribu-ribu satu kursus itu, sekarang nampak dah jalan yang short cut. Sales dulu 400k sebulan, sekarang dah naik 600k. Alhamdulillah Tuan Izan bagi modul paling padat
+

Tuan Azhar

Agency Iklan
Memang gila saya dibuatnya, banyak orang mengajar modul sales. Yang ini memang sesuai untuk wasap team dan call calling juga. Memang berbaloi betul modul ini. Tahniah tuan. Hebat.
+

Puan Yeng

CEO Produk Jus
Saya minta team saya belajar modul ini kemudian share pada saya juga. Lepas tahu modul ini. Team saya baru nampak jalan sebenar kenapa harga bukan isu utama dalam clossing. Rupanya cara penyampaian kurang baik. Modul ini selamatkan kerja close sales kami. Team juga makin perform sales mereka.
+

Scroll to Top